Vic

Vic suspèn la Fira de la Muntanya per la Covid

L'Ajuntament vol evitar el contacte social i la mobilitat, i proposa continguts digitals per la fira

per Carles Fiter , 27 d'octubre de 2020 a les 15:55 |
Fira de la Muntanya de l'any passat | Josep M Montaner
L'Ajuntament de Vic ha decidit suspendre la Fira de la Muntanya i el Festival de la Infància per la pandèmia de la Covid. S'ha decidit suspendre presencialment per evitar el contacte social i la mobilitat, mesures que dia rere dia demana el Procicat. 

El consistori remarca la necessitat de frenar la segona onada de la pandèmia. A això s'hi suma una situació complicada a la capital d'Osona: Vic és la ciutat catalana amb el risc de rebrot més alt.


La Fira de la Muntanya s'havia de celebrar el cap de setmana del 20 de novembre, després de posposar-la 15 dies per les restriccions. S'està dissenyant una proposta digital en què hi tinguin cabuda algunes de les conferències i presentacions de llibres previstes, així com altres continguts relacionats amb la temàtica de la mateixa fira.

Des de l'Ajuntament, remarquen que es procurarà crear sinergies amb els expositors que havien de participar-hi per "visualitzar" la seva oferta i "continuar avançant en la digitalització" de les fires i mercats de la ciutat.

 

Altres notícies que et poden interessar
  

 

Participació