Atletisme

Obren les inscripcions a la 6a. edició de la cursa Passos de Gegant

Tindrà lloc el diumenge 8 de novembre

per Redacció, Solsonès | 13 d'octubre de 2020 a les 14:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La 6a edició de Passos de Gegant és un esdeveniment esportiu de trailrunning que uneix diferents municipis de la comarca del Solsonès. La cursa, que tindrà lloc el diumenge 8 de novembre de 2020, arrenca al portal del Castell, travessant pel carrer del Castell, artèria principal de Solsona, passant per diferents castells de la comarca i culminant al mateix lloc d’arrancada. Un recorregut que, sense dubte, es caracteritza per la seva riquesa paisatgística, històrica i cultural. Els corredors tindran el privilegi de córrer per corriols, pistes forestals i trialeres, envoltats de la vegetació característica d’aquesta regió: boscos frondosos de pinassa i pi blanc.

Passos de Gegant és un esdeveniment esportiu solidari, els beneficis del qual es destinen a una causa social. Cada any la cursa col·labora amb una entitat local amb un projecte social que beneficia a la població de Solsona i rodalies.


Des de la mateixa web es pot accedir al formulari d'inscripcions
O demanar més informació a cursa@passosdegegant.cat


Tres curses

La mitja marató es celebrarà el pròxim 8 de novembre a les 9h, arrencarà al portal del Castell de Solsona, travessant pel mateix carrer del Castell, artèria principal del municipi, passant per diferents castells de la comarca, com el Castell de Lladurs i el Castellvell de Solsona, per  acabar culminant al mateix lloc d’arrancada. Un recorregut que, sense dubte, es caracteritza per la seva riquesa paisatgística, històrica i cultural.

 

El recorregut oficial de la cursa Passos de Gegant 2020 – Mitja Marató és el següent. Les dades reals del track són 23,48 Km i 1302 m de desnivell positiu acumulat.


Majors de 16 anys.
9h al Passeig Pare Claret, Solsona. L’hora màxima d’arribada és a les 14h.
Preu inscripcions: (inclou bossa del corredor i samarreta tècnica): 15 €
Nota: El cost de l’assegurança per als no federats és de 3 €.
Recollida del dorsal: diumenge 8 de novembre (de 8:00 a  8:30 a la Plaça del Camp)
Categories de participants
Categoria ABSOLUTA


La cursa de 10 Km es celebrarà el pròxim 8 de novembre a les 9.30h, arrencarà al portal del Castell de Solsona, travessant pel mateix carrer del Castell, artèria principal del municipi, per  acabar culminant al mateix lloc d’arrancada. Un recorregut que, sense dubte, es caracteritza per la seva riquesa paisatgística, històrica i cultural.

El recorregut oficial de la cursa Passos de Gegant 2020 de 10 km és el següent. Les dades reals del track són 9,56 Km i 352 m de desnivell positiu acumulat.


Majors de 14 anys.
9:30h al Passeig Pare Claret, Solsona.
Preu inscripcions: (inclou bossa del corredor i samarreta tècnica): 10 €
Nota: El cost de l’assegurança per als no federats és de 3 €.
Recollida del dorsal: diumenge 8 de novembre (de 8:30 a 9:00 h a la Plaça del Camp)
Categories de participants:
ABSOLUTA, totes les edats , distribuïts en les següents  subcategories:
Categoria ABSOLUTA.
[despiece
Premis:
Els tres primers classificats de la categoria absoluta masculina i femenina rebran un lot de productes de la terra.
El primer classificat de la categoria ABSOLUTA masculina i femenina rebrà una inscripció gratuïta per a la pròxima edició de la cursa Passos de Gegant.
Serveis:
A causa del COVID-19 no hi haurà servei de vestidors ni de guarda-roba.
Punts d’avituallament:
Només aigua. Cursa en autosuficiència per raons de seguretat.[/despiece]

La cursa infantil KV Castellvell es celebrarà el pròxim  8 de novembre a les 9:15 h, la sortida serà al Passeig Pare Claret de Solsona i consistirà en un “Kilòmetre Vertical” que culminarà al Castellvell. El recorregut és de 1,4 Km amb 155m de desnivell positiu.

Edat de 6 a 14 anys.
9:15 h al Passeig Pare Claret, Solsona.
Preu inscripcions: 5 € (inclou samarreta tècnica). Gratuït pels socis del Centre Excursionista del Solsonès (per tal de formalitzar la inscripció gratuïta poseu-vos en contacte amb el Centre Excursionista del Solsonès)


 

 

Participació