curses de muntanya

Suspesa la 11a edició de la Rialp Matxicots per la incertesa sobre la Covid-19

Els participants a la cursa d'enguany podran rebre la totalitat de la incripció o bé apuntar-se automàticament a l'edició del 2021

per Redacció, 7 de juliol de 2020 a les 20:07 |
Imatge de la sortida de la Mitja de la Rialp Matxicots | Rialp Matxicots
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'organització de la Rialp Matxicots ha decidit finalment suspendre la 11ª edició de la cursa de muntanya, prevista per al setembre, a causa de la incertesa sobre futura situació sanitària marcada per la pandèmia de la Covid-19.

En un comunicat publicat a les xarxes socials, els organitzadors apunten que un dels motius principals és no poder garantir la total seguretat i la participació dels voluntaris, així com de tota la gent dels pobles de la zona i del públic assistent a la festa de la Rialp Matxicots. En aquest sentit, asseguren que "és una decisió molt dura i meditada", però manifesten que "estem segurs i segures que fem el correcte des del nostre esperit de cursa 100% voluntària". 


A més, l'organització manifesta que la decisió no té una motivació econòmica, i assegura que les institucions, amb l'Ajuntament de Rialp al capdavant, "ens segueixen donant tot el suport necessari, així com els nostres col·laboradors, que a pesar de les dificultats del moment també segueixen al nostre costat". 

Des de l'inici de l'emergència sanitària, l'organització ha estat treballant en els possibles escenaris que es podrien donar al setembre, per tal de dur a terme una nova edició el més semblant a la que ja s'havia dissenyat o amb la premissa de "seguir sent una festa de tot un poble compartida amb els participants". 


Malgrat la suspensió, tots els participants que fins ahir ja s'havien inscrit, rebran un correu electrònic, on podran optar per rebre la devolució de la totalitat de la inscripció o bé inscriure's automàticament a l'edició del 2021. 
   

 

Participació