coronavirus

Es paralitza la campanya de recollida de signatures relacionada amb la ILP-Montseny

L'objectiu és recollir 50.000 signatures per blindar la protecció del Montseny

per NacióDigital , 16 de març de 2020 a les 18:26 |
La Tordera a Santa Fe del Montseny | Jordi Purtí
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de març de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A la vista de la situació creada per la pandèmia del Covid-19, i de manera coherent amb les mesures de seguretat decretades per la Generalitat i els Ajuntaments, la campanya de recollida de signatures per la ILP-Montseny queda aturada, en tots els seus àmbits públics, fins a nou avís.
 

Davant l'amenaça d'aquesta malaltia i del nou escenari creat, la Comissió Promotora de la ILP-Montseny considera que, ara com ara, la protecció de les persones és un objectiu absolutament prioritari.
 

A tal efecte s'ha consultat a la Mesa del Parlament la suspensió del termini de recollida de signatures -l'objectiu és recollir-ne 50.000 per blindar el massís- i ha estat acordat que aquesta decisió es farà oficial mitjançant un escrit que demanarà la paralització del termini sine die ateses causes de força major.
 

Aquesta circumstància es mantindrà fins que la situació es normalitzi i sigui considerat oportú tornar a fer vida al carrer i recuperar la regularitat de les relacions socials a casa nostra.
 
Es manifesta que forma part de la seva responsabilitat col·lectiva procurar que, almenys pel que fa a l'àmbit d'aquesta iniciativa legislativa popular, es paralitzin les activitats públiques de tot tipus en relació a la recollida de signatures i a la difusió presencial dels temes relacionats amb ella.
 
En qualsevol cas, es poden seguir les notícies relatives a la ILP-Montseny, a través de les xarxes socials, el correu-e i la pàgina web. 

Participació