La Salomon Run Supradyn torna a Barcelona en la seva setena edició

La competició posarà a prova els participants amb un recorregut ple d'escales, pujades i baixades per descobrir la ciutat des d'un punt de vista diferent.

per NacióMuntanya , 31 de gener de 2020 a les 17:06 |
La Salomon Run Supradyn torna el 5 d'abril a Barcelona i proposa un cop més una matinal de diversió a partir d'un circuit amb vistes a la ciutat comtal i que recórrer alguns dels racons més emblemàtics de la muntanya de Montjuïc, com el Poble Espanyol o l'Estadi Olímpic.

La prova, que celebra enguany la seva setena edició, segueix sent una de les curses de deu quilòmetres més originals de Barcelona. Ofereix un circuit urbà però amb esperit de muntanya amb 1.000 escales, pujades, baixades i canvis de terreny.


La cita, amb vista a la muntanya i al mar, obre avui les inscripcions a la seva pàgina web amb un preu de 15 euros fins al dia 29 de febrer, i promet, un any més, divertir i sorprendre a parts iguals amb el seu recorregut que s'allunya del bullici de la ciutat.
 

La Salomon Run Supradyn torna a Barcelona en la seva setena edició Foto: Sergi Colomé

 


"És una cursa diferent i divertida, que compta amb els valors del "Time to Play" de Salomon", així l'ha definit Marta Coll, Mànager de Màrqueting de Salomon, que també ha assegurat què estan molt contents que la prova s'hagi consolidat al circuit barcelonès".

L'esdeveniment començarà a les nou del matí des de la Font Màgica de Montjuïc, per enfilar direcció al MNAC i els arcs del passeig de Santa Madrona. Al llarg dels seus deu quilòmetres, el circuit entrarà de nou al Poble Espanyol i portarà als participants a córrer per dins de l'Estadi Olímpic, seguint una part del traçat dels Jocs Olímpics de 1992.

 

La Salomon Run Supradyn torna a Barcelona en la seva setena edició Foto: Sergi ColoméA part de la inscripció a la cursa, els participants rebran una samarreta Salomon, cronometratge amb xip i un avituallament. Les inscripcions estan limitades a 4.000 corredors. A part, Salomon organitzarà diferents entrenaments previs per descobrir a fons del circuit dels que informarà a través de les seves xarxes socials.

Salomon Run Supradyn Junior i Salomon Run Supradyn Vertical

La principal novetat d'enguany serà l'estrena de l'edició Junior, en la que els participants es repartiran en diferents categories segons la seva edat i serà limitada a 100 joves corredors. Per aquesta edició, les inscripcions s'obriran el dia 1 de març.

A part, un cop acabi la prova de deu quilòmetres, començarà una aventura a les escales ubicades davant de la Font Màgica de Montjuïc, en què 32 homes i 16 dones superaran un esprint de 54 metres amb un desnivell positiu de 13 metres i més de 50 escales. Serà el moment de gaudir de la Salomon Run Supradyn Vertical, una prova on l'objectiu serà pujar el més ràpid possible. Hi haurà vàries rondes eliminatòries i fins a arribar a saber els guanyadors de cada categoria.

Per aquesta modalitat, els participants seran escollits per invitació d'acord amb resultats anteriors i per sorteig. Aquells que vulguin presentar candidatura podran fer-ho a partir del formulari de la web, que ja està operatiu.

 

 

Participació