Les estacions de FGC són una gran base per a l'esquí de muntanya | FGC

Així funciona el nou forfet d'esquí de muntanya

Les estacions de FGC, la millor porta d'entrada a la pràctica de l'skimo

per Redacció
Les estacions de FGC són una gran base per a l'esquí de muntanya | FGC
Les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) s'han convertit en la millor porta d'entrada a l'esquí de muntanya, un esport que cada vegada té més adeptes al nostre país. Enguany, s'ha estrenat un nou forfet que en facilita la pràctica ja que inclou dues pujades diàries amb qualsevol dels remuntadors a la Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé, entre altres avantatges.


10 circuits d'esquí de muntanya abalisats

La temporada 2019-2020, les estacions de FGC han fet un pas més en la promoció i difusió dels esports d’hivern, amb l’objectiu d’arribar a tots els públics i oferir un servei que s’adapti a les necessitats de tothom. 

En aquest sentit, els esquiadors de muntanya poden practicar el seu esport predilecte a les estacions d’FGC: tenen accés diari il·limitat a un total de 10 circuits abalisats expressament (dos circuits a cadascuna de les estacions d’esquí i muntanya d’FGC Turisme), d’acord amb les necessitats específiques d’aquesta disciplina.

 

El nou forfet afavoreix la pràctica de l'esquí de muntanya des de les estacions de FGC. Foto: FGC


A més, poden adquirir el nou forfet de temporada d’esquí de muntanya d’FGC Turisme. Amb aquest abonament, de només 130,00 euros, tenen l’opció de fer dues pujades per dia en qualsevol dels remuntadors de les estacions. Una proposta que permet iniciar la pràctica de l'esport des de les cotes més altes de les estacions de FGC.

Què inclou el forfet d'esquí de muntanya?

Tal com succeeix amb tots els forfets de temporada d’FGC Turisme, aquest producte ofereix una àmplia selecció d'avantatges i promocions, entre els quals destaquen, durant tota la temporada, l’accés il·limitat al tren cremallera de Vall de Núria i a totes les estacions de la Mancomunitat Tot Nòrdic, que consta de set estacions, perquè els usuaris també puguin gaudir de l’esquí nòrdic al territori català. 

A més, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha signat un acord amb la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern pel qual tots els seus federats podran adquirir el forfet de temporada d’esquí de muntanya d’FGC Turisme a un preu especial de 104,00 euros.

 

El forfet inclou un accés il·limitat a Vall de Núria amb cremallera. Foto: FGC


Això sí, l'assegurança d'accidents no està inclosa en aquest forfet, pel que es recomana la contractació d'una assegurança pròpia que cobreixi l'activitat d'esquí de muntanya, com les que ofereix la FEEC amb les seves llicències federatives anuals o bé la FCEH amb la seva targeta Multirrisc.

Ara bé, cal tenir clar que per practicar l'esquí de muntanya des de les bases de les estacions de FGC no és imprescindible comprar el forfet.

Participació