Curses de Muntanya

SORTEIG de dues inscripcions per a La Llanera Trail

La prova que parteix del centre de Sabadell es disputarà el 19 de gener de 2020

per NacióMuntanya , 13 de desembre de 2019 a les 10:30 |
Pakito Pérez, campió de la Llanera Trail 2019 | Josep Maria Montaner
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Llanera Trail arribarà el proper 19 de gener a la cinquena edició. La prova que tá la sortida i arribada a la Plaça del Dr. Robert, al bell mig de Sabadell, es consolida com una de les curses de muntanya de referència del primer mes de l'any amb un recorregut que transcorre pels termes municipals de la capital del Vallès Occidental, Castellar del Vallès i Sentmenat.

El traçat està marcat per corriols inèdits i sorprenents amb una ascensió inclosa fins al cim del Puig de la Creu. La Llanera Trail ofereix dos recorreguts diferents, la Marató i la Mitja marató, que comparteixen bona part d'un camí que a priori sembla molt accessible però que s'endureix amb el pas dels quilòmetres.


NacióMuntanya sorteja dues inscripcions per a La Llanera Trail, una per a la marató i l'altra per a la mitja marató. El termini per participar en el sorteig es tancarà el proper dimecres 18 de desembre a les 12 de la nit. L'endemà, 19, es comunicaran els guanyadors. Per optar a qualsevol dels dos dorsals, només cal omplir el següent formulari:


Bases del sorteig
 

- Cada participant optarà només una vegada a les inscripcions sortejades.
 
- El termini per participar al sorteig es tancarà el dimecres 18 de desembre a les 23.59.
 
- Un cop fet el sorteig, NacióMuntanya contactarà per telèfon amb les persones guanyadores. Si a la segona trucada no es respon, es perdrà el dret a gaudir de la inscripció i es contactarà amb d'altres participants.
 
- La persona guanyadora haurà de facilitar el seu DNI i se li comunicarà com ha de formalitzar la inscripció.
 
- Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb la redacció mitjançant l'adreça de correu naciomuntanya@naciodigital.cat.
 
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector es pot inscriure, també, als butlletins de NacióDigital. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.
 

 

Participació