Sentir-se a la muntanya en plena ciutat

Salomon organitza una «Room Escape» protagonitzada per Kilian Jornet al centre de Barcelona

per NacióMuntanya , 4 de desembre de 2019 a les 17:17 |
Kilian jornet és el protagonista de la «Room Escape» de Salomon a Barcelona | Salomon
Després d'obrir botigues físiques a Andorra i Madrid, l'empresa francesa Salomon aposta per la ciutat de Barcelona per instal·lar-hi la seva nova Brand Store ubicada a Rambla Catalunya, 54.

Per celebrar l'obertura d'aquesta botiga, Salomon ha preparat una sèrie d'activitats gratuïtes per a tots els públics. Entre elles destaca el Salomon Room Escape, un joc vinculat a la natura i la muntanya que posarà a prova les aptituds dels participants. Des del 30 de novembre fins al pròxim 4 de gener es podrà participar en aquest joc - en grups de 2 a 6 persones - que està ubicat a l'Espai Provença (al vestíbul de l'estació Provença d'FGC).

 

La nova botiga de Salomon a Rambla Catalunya, 54. Foto: SalomonKilian Jornet serà el protagonista del joc i desafiarà als participants a una sèrie de proves i reptes relacionats amb els quatre elements de la natura. Les inscripcions per a l'activitat, que dura uns 60 minuts, ja estan obertes.


A part d'aquesta Room Escape s'organitzaran altres activitats relacionades amb la marca; entre elles tallers i xerrades on els participants podran provar material i conversar amb els atletes de Salomon. Tota la informació s'anunciarà amb antelació a les seves xarxes socials.

 

 

Participació