Sorteig

SORTEIG Una inscripció per al WRun by Anna Comet, un trail training camp en femení

NacióMuntanya sorteja una inscripció per a les activitats del dissabte 30 de novembre

per Redacció, 31 d'octubre de 2019 a les 10:33 |
Anna Comet, en una imatge d'arxiu | Josep Maria Montaner
Després de donar a llum l'any passat i de realitzar una espectacular temporada 2019, l'atleta i periodista Anna Comet presenta el projecte Women Run: Trail Training Camp per a dones corredores.

WRun by Anna Comet neix amb la intenció de trencar els tabús formats a la societat actual respecte l'esport femení. Durant un cap de setmana, i a partir d'una sèrie d'activitats dirigides per professionals del sector, s'oferirà una experiència adequada per tots els nivells esportius de la dona corredora.

NacióMuntanya sorteja una inscripció per a la WRun by Anna Comet –per a les activitats del dissabte 30 de novembre, valorades en 72,60 euros-. Per optar-hi, només cal omplir el següent formulari:Bases del sorteig

- Els guanyadors obtindran una inscripció per a WRun by Anna Comet.

- La inscripció sortejada inclou les dues xerrades del dissabte 30 de novembre al matí (WEat + WStrengh). WEat Càpsula de nutrició by Anna Grífols i WStrengh Sessió de força by Anna Farrés, valorades en 72,60 euros.

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dilluns 4 de novembre a les 23.59.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat.

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.

 

Participació