L'equip de Genís Zapater, a només 15 segons de completar el repte del Mont Blanc

L'atleta de Matadepera va participar al desafiament “Out Run the Sun” de 162 km amb relleus

per Arnau Urgell , 22 de juny de 2014 a les 10:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de juny de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'equip del repte Out Run the Sun al complet. Foto: Asics

Quinze segons van separar l'equip de Genís Zapater de completar el repte “Out Run the Sun”. Una iniciativa de la marca Asics consistent en recórrer amb relleus 162 quilòmetres a l'entorn del Mont Blanc abans que el sol es pongués. Mentre l'equip d'ultratrail –format per quatre relleus masculins- ho va aconseguir sobradament el d'enduro –set relleus mixtes entre els quals el del mateix Zapater- es va quedar amb la mel als llavis.


Els dos equips van partir de Chamonix vint minuts abans de les sis del matí. Tenien 15 hores i 41 minuts per tornar-hi després de recórrer 162 quilòmetres, 9.450 metres de desnivell positiu i passar per tres països. L'equip ultratrail ho va completar amb 15 hores i 6 minuts mentre que el d'enduro només li van sobrar 15 miserables segons.

L'equip de Zapater, el més jove dels onze atletes, estava format per Iazaldir Feitoza –que va fer el primer relleu- així com Sylvaine Cussot, Christian Schiester, Ghert Theunis, Lukas Naegle i Megan Kimmel. A través de les xarxes socials, l'atleta de Matadepera ha destacat la calor amb la que hagut d'afrontar el seu relleu, l'espectacular paisatge i el fet d'haver-se "perdut" a l'entrada de Courmayeur on l'esperaven centenars de persones. "He entrat per darrera, els drones no m'han vist i les grues estaven enfocades cap a l'altra banda. El meu minut de glòria i l'espatllo", ha explicat irònicament.

 

Participació