Curses de Muntanya

La 6a edició de l'Esquella de Pardines esgota els dorsals

300 corredors participaran a les proves del Ripollès aquest dissabte 27 de juliol

per Redacció, 26 de juliol de 2019 a les 12:10 |
L'Esquella de Pardines, en una imatge d'arxiu | Sergi Colomé
Pardines torna a ser l'escenari aquest dissabte 27 de juliol de l'Esquella, una cursa de muntanya que comptarà amb tres recorreguts diferents i que aplegarà 300 corredors a la localitat del Ripollès després d'esgotar els dorsals disponibles per a la sisena edició d'una prova plenament consolidada al Pirineu i que compta amb un marcat ambient festiu per acompanyar l'esforç dels esportistes.

La cursa més llarga del cap de setmana és l'Esquella Clàssica, amb 26,5 quilòmetres i 2.550 metres de desnivell positiu que compta amb dues ascensions encadenades al Puig Estela i al Taga que acostumen a definir la classificació final. Com sempre, la prova començarà a la tarda i permetrà gaudir a corredors i voluntaris d'una posta de sol a més de 2.000 metres amb unes vistes espectaculars.


Un altre recorregut exigent per a qualsevol amant dels trails és El Batall, una cursa de 16,5 quilòmetres i 1.450 metres de desnivell positiu que també s'enfila al Puig Estela i al Taga però que s'estalvia el tram d'ascensió inicial a Montroig de la cursa clàssica.

Una de les grans novetats d'aquest any és L'Essència, un nou recorregut pensat per als corredors que vulguin gaudir de l'entorn amb un traçat més assequible de 12,5 quilòmetres i 750 metres de desnivell positiu amb múltiples sorpreses per amenitzar la cursa durant el recorregut.


Enguany els més petits també podran participar a l'Esquella atès que els organitzadors han preparat curses populars per a ells. Més de 300 voluntaris faran possible un any més l'Esquella de Pardines.

 
 

 

 

Participació