meteorologia

VÍDEO L'espectacular nevada a mitjans de juny des d'un refugi de la Cerdanya

Aquest dimarts han tornat els ruixats i la neu, tot i que a partir de demà es preveuen temperatures que aniran cap a l'alça

per NacióDigital, 11 de juny de 2019 a les 18:43 |

Un paisatge blanc, flocs de neu caient del cel i un cel tapat són elements que s'associen a l'hivern... però aquells que es trobaven aquest dimarts al refugi de Malniu, a la Cerdanya, ho han pogut presenciar malgrat ser juny, una època de l'any on aquest temps no és el més habitual. De fet, aquest dimarts l'estació meteorològica automàtica de Malniu (2.230 metres) ha mesurat 10 centímetres de neu, el gruix més important registrat en un mes de juny en els 19 anys d'existència de l'estació. El vídeo -cedit pel mateix refugi- deixa veure el blanc paisatge que ha deixat la neu al seu pas per la zona. 


Com ja va explicar NacióDigital, aquest dimarts han tornat els ruixats, i la neu no ha fallat tampoc al que preveien els meteoròlegs. El front però, s'allunyarà dimecres, quan el temps es tornarà a estabilitzar durant uns quants dies. Farà sol, no hi haurà pluges i les temperatures pujaran.
 

 

Participació