BTT

La copa del món d'eliminator arriba per primer cop a Barcelona

La prova es disputarà en el marc del Down Urban Barcelona

per Redacció, 7 de febrer de 2019 a les 13:30 |
Down Urban Barcelona, una cita amb la BTT més espectacular a la capital catalana
La propera edició de la Cycling Week Barcelona tindrà com a principal novetat una prova de la copa del món d'eliminator, una disciplina espectacular del descens en BTT que serà una de les cites estrella de les proves esportives de Montjuïc programades per al proper 23 de març.

El Eliminator és una de les modalitats més espectaculars de la bicicleta de muntanya. Es tracta d'un format en el qual quatre corredors competeixen de forma simultània en un circuit curt, explosiu i ple d'obstacles. És una prova que es celebra per elimatòries. Els dos millors de cada màniga avancen a la següent màniga fins arribar a la gran final.


Barcelona acollirà la primera prova de la Copa del Món de Eliminator, una competició que servirà de trampolí internacional per a un cap de setmana amb la bicicleta com a gran protagonista a Barcelona. Des de fa dos temporades la Copa del Món d'Eliminator ha passat a tenir el seu propi calendari, totalment separat del XCO, així com el seu propi campionat del Món. Es tracta d'un esdeveniment que se suma a la resta de modalitats que ja tenien presència en el programa en les passades temporades.

És el cas del Down Urban Barcelona de DH, el dual i el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de trial. Tot això per configurar dos intensos dies d'acció al cor d'una gran ciutat, que s'ha convertit en exemple de com l'esport de màxim nivell es pot integrar en una gran urbs.

 

Participació