Ultra Trails

Sina Peppa i Miguel Ángel González guanyadors de l'Ultra Trail Montnegre-Corredor

També es van disputar la Half (47km +1650) i la Trail (24km +800)

per Redacció, 6 de febrer de 2019 a les 18:00 |
Ángel González guanyador de l'Ultra Trail Montnegre Corredor | Besttrail
El passat dissabte 2 de febrer es va dur a terme la cinquena edició de la Ultra Trail Montnegre-El Corredor amb un total de 529 inscrits en les 3 distàncies que oferia la prova marcada per les baixes temperatures.

Els participants de la UTMC van gaudir d’un recorregut que traçava els indrets més emblemàtics del Parc Natural del Montnegre el Corredor. Una oportunitat perfecta per descobrir l’entorn natural de la Serralada Litoral que envolta les comarques del Maresme i del Vallés Oriental. 

 

Sinna Pepa, guanyadora femenina de l'UTMC Foto: Besttrail


El centre neuràlgic va ser el poble de Vallgorguina on es van centralitzar les arribades de les tres distàncies: Ultra trail (105km +4100) amb sortida a Vallgorguina, Half (47km +1650) amb sortida a Arenys de Munt i la Trail (24km +800) amb sortida a Dosrius. 

En la prova reina la victòria masculina va ser per Miguel Ángel González que repetia el triomf de 2015 però aquest cop rebaixant la seva marca en 1h10 minuts amb un temps de 10h21 minuts. En categoria femenina la guanyadora va ser Sina Peppa amb un temps de 12h35 minuts seguida de l'arenyenca Míriam Moreno en segona posició. En la categoria masculina el guanyador va ser

Pel que fa a la distància Half Isaac Riera, corredor de l'equip Sport HG AML, es va imposar amb força assolint la distància en 3h47minuts, amb un avantatge de 30 minuts sobre el segon classificat. En aquesta categoria destacar el cinquè lloc -i tercer sènior- del Maasai Montseny de Sant Celoni, Dídac Purtí. En categoria femenina la nova zelandesa Angela Waters s'emportava la victòria amb un temps de 5h35minuts

 

El Maasai de Sant Celoni, Dídac Purtí, cinquè a la Half Foto: Besttrail / Inverse


A la distància Trail el podi va ser per Àlex Rosselló amb 2:00:16h en categoria masculina i per Isabel Pelegrina amb 2h:33 minuts en categoria femenina.
 
 

 

Participació