Trails

La SantRUNmon, el trail rural de la Segarra, arriba a la 7a edició

Aquest diumenge se celebra una nova edició de la prova

per Redacció, 5 de febrer de 2019 a les 12:37 |
La SantRUNmon, un trail rural a la Segarra | Josep i Enric
Aquest diumenge 10 de febrer la SantRUNmon arriba a la setena edició en plena forma i consolidada com una cursa de referència a la Segarra. Partint des del petit nucli de Sant Ramon, el recorregut manté les característiques de les darreres edicions amb un trail de 23 quilòmetres que transcorre per corriols, per boscos d'alzines i roures, i que sorprèn els corredors quan s'atansa a masies abandonades i cases fortificades durant traçat.

Com sempre un dels al·licients de la prova és la seva ubicació al calendari, al mes de febrer, en un entorn marcat sovint per la boira, el gebre i el fred, encara que els primers pronòstics llunyans auguren un cap de setmana amb temperatures força suau i sense presència de pluja o de neu que ha estat protagonistes en altres ocasions.


La cursa, que comptarà amb 235 inscrits, parteix del poble de Sant Ramon (670 metres) i transcorre per indrets emblemàtics de la zona com Montros, Gospí, Malacara o Ferran. Fa un any Ona Sociats i Xavier Espiña van endur-se el triomf després d'haver pujat al podi el 2017 i aquest diumenge tornaran a ser protagonistes a la línia de sortida amb l'objectiu de sumar una nova victòria a la prova. 

 

Participació