VIDEO L'espectacular primer salt amb corda elàstica a l'embassament de la Llosa del Cavall

La presa té una alçada de 122 metres

per Ramon Estany, Solsonès, 17 de novembre de 2018 a les 07:37 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de novembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La plataforma per a salts en corda elàstica o bungee jumping es va instal·lar fa uns dies i ara està en fase de proves. Mentre finalitza el muntatge d'alguns detalls externs com baranes i proteccions, els responsables del projecte ja l'han provat, com es pot veure als videos que han difós a les xarxes.

La particularitat d'aquest equipament és que serà el tercer més alt del món des d'una presa (la Llosa del Cavall té una alçada de 122 metres) després de Suïssa (220 metres) i Romania (160 metres).

La plataforma consisteix en una estructura metàl·lica amb dos pisos. El superior serà per als visitants que vulguin gaudir de les espectaculars vistes, amb totes les mesures de seguretat. La planta inferior serà des d'on es llençaran els usuaris del salt elàstic. Una de les característiques que destaquen amb més satisfacció els promotors del projecte és que s'ha aconseguit dissenyar una estructura molt sòlida i resistent i alhora lleugera.

De moment caldrà esperar encara un temps per obrir portes al públic, fins que no s'hagin fet totes les proves i s'hagin muntat tots els elements  de l'equipament.


 

 

Participació