EcoDiari fa 10 anys i es consolida com la publicació independent de l'ecologisme català

per Redacció, 30 d'abril de 2018 a les 11:19 |
D'esquerra a dreta: Xavier Garcia, Santiago Vilanova, Xavier Borràs i Alfons Ribera, durant l'acte a l'Ateneu Barcelonès de celebració, el juny de 2017, de 40 anys de periodisme ecologista. | Montserrat Escayola.
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
De bèsties petites o d’animals grossos, de l’energia nuclear o de les alternatives, dels runams salins, de les línies de molt alta tensió, dels boscos abandonats, del control dels recursos naturals, com l’agua, de l'ecologia política…, de tot això i més n’ha parlat i reflexionat EcoDiari aquests darrers 10 anys. Nascuda l'abril de 2008, l’única publicació digital sobre ecologia política (medi, entorn, decreixement, conservacionisme, naturalisme, etc.) dels Països Catalans.

El periodista Xavier Borràs va crear EcoDiari com a publicació digital l’abril de 2008 com a continuadora de la segona edició en paper de la mítica revista Userda (que havia estat pionera a les darreries dels anys setanta del segle passat), i que durant el període 2004-2006 es va publicar un cop al mes en paper com a suplement del setmanari El Triangle.


Han estat moltes les vegades, diu Xavier Borràs, "que he estat a punt de llençar la tovallola i abandonar el projecte, però crec que encara hi ha moltes coses a dir i a fer per aconseguir una societat ecològicament més justa. Tothom hi és benvingut!".
 

Més informació, des d'EcoDiari

 

Participació