L'esport de muntanya en femení va tornar a triomfar al Domini dels Isards, a la vall de Campodon, el cap de setmana del 17 i el 18 de març.. | Josep Maria Montaner.
Formació

Èxit de l'entrenament de muntanya en femení del Domini dels Isards

És la segona ocasió que la Vall de Camprodon acull un training camp de dones, aquest cop amb fred i neu i el mestratge de l'atleta Laia Andreu

per Redacció
L'esport de muntanya en femení va tornar a triomfar al Domini dels Isards, a la vall de Campodon, el cap de setmana del 17 i el 18 de març.. | Josep Maria Montaner.
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Després de l'èxit del Training Camp Córrer en femení, que va tenir lloc el mes de juny de 2017, el Domini dels Isards, a la Vall de Camprodon, va repetir aquesta experiència, però ara amb el fred viu i la neu durant el passat cap de setmana del 17 i el 18 de març.
 

Laia Andreu, a la foto, durant un dels tallers sobre raquetes de neu al training camp en femení. Foto: Josep Maria Montaner.


De fet, d’aquell moment de complicitats estivals en va sorgir la idea d’un training camp hivernal en femení, per no perdre el fil i mantenir el ritme fins arribar, de nou, a un training camp estival que s’haurà de repetir i que ja s'anunciarà oportunament.
 

Més d'una vintena de dones van participar en aquesta nova estada en femení al Domini dels Isards. Foto: Josep Maria Montaner.


Més d'una vintena de dones van participar en aquest nou estatge d'entrenament sota el mestratge de Laia Andreu, que es referent en el món de les raquetes de neu per la seva exitosa participació en la Selecció Catalana. Ella, juntament amb un gran equip, van ajudar a treure el màxim profit del cap de setmana amb sessions tècniques, entrenaments, xerrades i molts somriures.

També hi van ser les imprescindibles Anna Grífols, de Nutriexper, i Núria Codina, a càrrec dels hipopressius.

 

Les participants en el training camp en femení també van poder entrenar i gaudir del tir amb arc. Foto: Josep Maria Montaner.


Amés de les sessions d'entrenament en l'incomparable paisatge de la vall, els tallers de ioga i els necessaris estiraments, les participants també van gaudir d'una sessió de tir amb arc. L'aposta, doncs, del Domini dels Isards per la formació a muntanya de les atletes ha estat, novament, un èxit.
 

L'entrenament amb les raquetes de neu va ser un dels moments especials d'aquest training camp. Foto: Josep Maria Montaner.

Participació