Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Territori i Sostenibilitat licita la millora de la senyalització de 12 espais naturals

S’invertiran prop de 145.200 euros en la instal·lació de suports informatius, així com pals indicadors i d’orientació

per Redacció, 9 de març de 2018 a les 10:12 |
Entre altres accions, es renovaran estructures malmeses existents en els senyals dels espais naturals protegits. | @territoricat
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat el procés de licitació del contracte de subministrament que permetrà la millora de la senyalització exterior de 12 espais naturals protegits gestionats per la Generalitat, per un import de prop de 145.200 euros, i un termini d’execució de 6 mesos.
 
L’objectiu és dotar aquestes àrees dels materials d’orientació i informació necessaris perquè els visitants puguin accedir als diferents punts d’interès, orientar-se adequadament i aprofundir en el coneixement del seu patrimoni natural. Es vol donar resposta, així, a l’increment progressiu de visitants que aquests indrets han experimentat, que comporta un ús intensiu d’aquests espais públics.
 
Així, d’una banda, es col·locarà nou material a espais de recent creació, i, de l’altra, es renovaran estructures malmeses existents. Es tracta de suports, panells i pals informatius, interpretatius i d’orientació, que s’instal·laran als emplaçaments següents:
 
·       Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

·       Parc Natural dels Ports
·       Parc Natural del Delta de l’Ebre
·       Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet
·       Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter
·       Parc Natural de l’Alt Pirineu
·       Parc Natural del Montsant
·       Parc Nacional d’Aigüestortes i estany de Sant Maurici
·       Parc Natural del Cadí-Moixeró
·       Parc Natural de Cap de Creus
·       Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà
·       Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser
 
Els rètols hauran de complir una sèrie de característiques pel que fa a la  resistència i estabilitat, per assegurar la seva integritat davant possibles inclemències meteorològiques. També es regiran pel manual de senyalització d’espais naturals protegits elaborat el 2003 per homogeneïtzar els criteris i característiques d’aquest tipus d’estructures.
 

 

Participació