esquí

Desconvocada la vaga a temps parcial a Espot i Port Ainé

La notícia arriba abans del cap de setmana i després d’unes intenses nevades que han deixat gruixos molt significatius a les estacions, amb un 100% de pistes i instal·lacions obertes

per Redacció , 26 de gener de 2018 a les 21:12 |
Una persona a punt de baixar per la pista Estadi de Port Ainé. | Ivan Sanz.
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Comitè de vaga d'Espot i Port Ainé ha desconvocat la vaga parcial tant per a aquest cap de setmana, 27 i 28 de gener, com per a la resta de dies.
 
Davant d’aquesta convocatòria l’empresa ha assumit el compromís d’abordar en comissió de seguiment els temes plantejats amb la màxima celeritat i vol mostrar la seva satisfacció pel retorn a unes relacions laborals constructives i positives.
 
FGC reitera el seu compromís amb el territori assegurant una gestió responsable dels recursos públics que li han estat encomanats així com la voluntat de continuar treballant per vetllar per unes condicions laborals que assegurin el compromís dels seus treballadors i treballadores.
 
Obertura del 100% a les estacions
 
Gràcies als importants gruixos de neu acumulats en les últimes hores, les estacions d’Espot i Port Ainé comptaran amb totes les pistes i instal·lacions obertes.

 

Participació