Muntanyisme

Mor Lluís Simó, vicepresident de la Federació d'Entitats Excursionistes

Aquest reusenc, de 55 anys, cap de l’àrea de comunicació de la FEEC, va participar recentment en l'organització del darrer Aplec Excursionista dels Països Catalans

per Redacció, 28 de desembre de 2017 a les 17:55 |
El traspàs de Lluis Simó ha colpit la FEEC i el muntanyisme català | FEEC.
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Segons informa la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), Lluís Simó Martínez (Reus, 1962) ha mort a l’edat de 55 anys després de no haver pogut superar una greu malaltia que l’havia obligat a rebaixar la seva activitat durant aquest darrer any. Simó va començar la seva participació en l’organigrama de la FEEC com a veguer de la Regió IV, on sempre ha estat un dels grans impulsors de l’excursionisme.

Des del seu club, el Club Excursionista Reddis de Reus, es va convertir en un dels clars dinamitzadors de les activitats relacionades amb la muntanya a les comarques tarragonines.

D’empenta constant, tot i la malaltia, aquest mateix any havia estat un dels organitzadors del darrer Aplec Excursionista dels Països Catalans que es va celebrar a Reus a començaments d’aquest desembre.

Lluís Simó, ha ocupat un càrrec com a directiu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya durant els darrers nou anys, i en cinc d’aquests en va assumir la vicepresidència primera de la FEEC on ha exercit com a cap de l’àrea de comunicació.


Dins la coordinació d’aquesta àrea, la FEEC ha seguit el seu creixement en l’àmbit de la difusió i l’apropament als federats, amb la potenciació i l’evolució de les xarxes socials i els mitjans de comunicació propis de la mateixa FEEC que s’han convertit en referents en el món de la muntanya.

Cal destacar també l’impuls que va donar a la nova maquetació de la revista Vèrtex i als canvis que aquesta va patir darrerament de la mà de l’equip de comunicació de la federació.

Simó es va convertir en un dels motors de la FEEC i en una de les seves cares més visibles.

La seva passió per la muntanya el va portar a establir vincles amb la majoria dels noms propis dels esports de muntanya i de l’excursionisme català i mundial. Encarregat també del desenvolupament de la seguretat dins la Federació, Simó va mostrar en tot moment la seva voluntat de convertir la muntanya en un lloc més segur per a tots.

Des de la FEEC i especialment els seus companys de junta i els treballadors volen agrair la tasca realitzada durant aquests anys de forma altruista del Lluís i enviar una forta abraçada i tot el suport a la seva família, a la seva dona, Carme, i als seus fills, Carles i Albert.

El comiat a Lluís Simó es farà aquest divendres 29 de desembre a les 12 del migdia al Tanatori de Reus (sala de vetlla 8).

 

 

Participació