Novetat editorial

«Summits of my life. Somnis i reptes de la muntanya», el nou llibre de Kilian Jornet

Editat per Ara Llibres es podrà adquirir a partir del 30 d'octubre | Parla de rècords increïbles, de cims llegendaris assolits i algun altre que es va resistir

per Redacció , 26 d'octubre de 2017 a les 11:11 |
Coberta del nou llibre de Kilian Jornet, que ha editat Ara Llibres.
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'octubre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Mentre Kilian Jornet no torni a entrenar i a córrer, després de l'operació a les espatlles a què es va sotmetre recentment, els seus seguidors tenen l'oportunitat de llegir-lo, a partir del 30 d'octubre –que arribarà a les llibreries– a Summits of my life. Somnis i reptes de la muntanya, que ha editat Ara Llibres.

Abans dels vint-i-cinc anys, Kilian Jornet havia guanyat tota cursa de muntanya que s’hagués proposat i ja era una llegenda, admirat arreu del món. Amb l’èxit, però, arriba un període de reflexió, i de la boira dels records i la recerca de noves il·lusions ressorgeix amb força una imatge: el pòster que presidia la seva habitació d’adolescència, la silueta d’un vell desig: la muntanya del Cerví.

 

Dues de les pàgines del llibre, en què narra l'ascensió a l'Everest.


El projecte de Summits of my Life comença a prendre forma, i al Cerví se li sumen cims que per la seva llegenda o la seva bellesa fan augmentar les pulsacions de Jornet: el Mont Blanc, l’Elbrús, el Denali, l’Aconcagua, l’Everest... Però calia un perquè, una ànima, un fil conductor que ho dotés tot de sentit. I aquest motor no podia ser altre que uns principis i uns valors basats en l’amistat i el respecte per la naturalesa que van reunir Seb Montaz, Emelie Forsberg, Jordi Tosas, Vivian Bruchez, Mathéo Jacquemoud i el desaparegut Stéphane Brosse sota una única bandera: l’amor vers la muntanya.


Aquest llibre, doncs, parla de rècords increïbles, de cims llegendaris assolits i algun altre que es va resistir, però també parla de vides que la muntanya s’emporta, com la de Stéphane Brosse, o dels milers de persones que el terratrèmol de 2015 va sepultar al Nepal.
 

El llibre està profusament i bellament il·lustrat.

 

Participació