Trail

Diumenge 3 de setembre, la cursa transcatalana: el Trail del Coll d'Ares

Amb sortida des de Camprodon –passant també per Molló–, recorrerà 23 km amb un desnivell de 1520 m, fins a Prats de Molló, en part pel Camí de la Retirada

per Redacció, 29 d'agost de 2017 a les 12:22 |
La cursa finalitzarà a la vila de Prats de Molló i la Presta (Vallespir) | Josep Maria Montaner
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 d'agost de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest pròxim diumenge 3 de setembre tindrà lloca la dotzena edició de la cursa transcatalana per excel·lència, el Trail de Coll d'Ares, que uneix esportivament el Ripollès i el Vallespir, comarques catalanes territorialment sota administració espanyola i francesa, respectivament, amb un trajecte que anirà de Camprodon a Prats de Molló i la Presta passant per Molló 

La cursa s'iniciarà enguany a les 10:00 h del matí a Camprodon i hom s'hi podrà inscriure a les 8 des de Prats de Molló o a les 9 al municipi del Vallespir (d'on sortirà un autocar cap a Camprodon des del Firal). Una part substancial del recorregut es desenvoluparà pel Camí de la Retirada amb el punt més alt situat al Coll d’Ares, a 1.513 metres d’altitud.


La voluntat d'aquesta cursa continua essent la d'augmentar la participació respecte a edicions anteriors i que els corredors la marquin com a cita permanent en el seu calendari anual. Els ajuntaments també veuen la prova com un vincle més entre els municipis pirinencs catalans.

La cursa, a més a més, coincidirà en aquesta ocasió amb un mercat d'artesans al recinte tancat de Prats de Molló que s'albira molt concorregut.


NacióMuntanya hi serà present a través del seu fotògraf de capçalera Josep Maria Montaner.
 

Cartell de la cursa de Coll d'Ares d'enguany

 

Participació