Verticals

SORTEIG de dos dorsals per a les Fly Running Series a Núria el 22 de juliol

El segon circuit de descens vertical arrencà a Tavascan l'1 de juliol | La segona mànega, l'avalanche, va decidir els guanyadors finals: Josep Roset (12'54) i Maria Marí (18'55 '')

per Redacció, 8 de juliol de 2017 a les 10:29 |
El podi femení de la cursa a Tavascan: Maria Marí, Mònica Tomàs i Anna Pastor . | Sergi Colomé/Fly Running.
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de juliol de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Tavascan va acollir el passat 1 de juliol la segona cita de les Fly Running Series. El circuit més alpí i salvatge de les proves va oferir dues baixades; la crono en format individual i l'avalanche, la posterior baixada conjunta que va decidir els guanyadors. La victòria final va ser per a Josep Roset (12'54''), seguit d'Eduard Solanes (13'45 '') i Alex Iranzo (14'00). Mentre que en la classificació femenina Maria Marí (18'55''), Mònica Tomàs (19'50 '') i Anna Pastor (23'00'') van formar el podi,Després d'enlairar-se a La Molina i continuar a Tavascan, les Fly Running Sèries donen pas a l'última prova a la Vall de Núria el pròxim 22 de juliol, que atorgarà un 20% més de puntuació i decidirà els guanyadors finals de les sèries. Les inscripcions ja estan obertes a www.flyrunning.com . Serà una oportunitat única per recórrer un camí històric: el que va del Santuari de Núria a Queralbs. I Nació Muntanya us ofereix la possibilitat de guanyar dos dorsals de franc per a aquesta cursa.Per participar en aquest sorteig sorteig cal inscriure en el formulari el nom i els cognoms, l'adreça de correu electrònic i el telèfon.
 

- Cada participant optarà només una vegada a la inscripció sortejada.
 
- El termini per participar al sorteig es tancarà el dia 17 de juliol a les 12:00 h del migdia.
 
- Un cop fet el sorteig, la direcció de NacióMuntanya contactarà per telèfon amb les persones que hagin guanyat. Si a la segona trucada no es respon, es perdrà el dret a gaudir de la inscripció i es contactarà amb d'altres participants.
 
- El nom definitiu de les persones guanyadores es farà públic el mateix dia 17 de juliol.

- Les persones guanyadores hauran de facilitar el seu DNI i se'ls comunicarà com han de formalitzar la inscripció.
 
- Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb la redacció mitjançant l'adreça de correu naciomuntanya@naciodigital.cat.
 
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà, també, al butlletí de NacióMuntanya. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.

 

 

Participació