Orientació

Neix una Escoleta d'Orientació per als més menuts al Berguedà

És una iniciativa del Club Orientació Berguedà I de Mountain Runners Berguedà | L'objectiu és iniciar els infants d’entre 6 i 16 anys en els esports de natura

per Redacció , 4 de juliol de 2017 a les 13:08 |
L'objectiu de l'Escoleta és apoderar els infants en l'orientació a la natura. | @escola.trail
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de juliol de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els clubs de referència en l’esport outdoor del Berguedà uneixen forces per crear l’Escoleta d’orientació, un espai on tots els nens i nenes d’entre 6 i 16 anys podran gaudir de la natura d’una manera autònoma, didàctica i respectuosa. L'Escoleta s'inscriu dins el projecte de l'Escola Trail.

Aquesta activitat es durà a terme setmanalment els dijous a la tarda, de 17.30 a 19h i la localització de cada entrenament anirà variant al llarg del curs, sempre utilitzant llocs pròxims a Berga i a Gironella. D’aquesta manera els infants coneixeran la comarca en entorns molt diversos, a través d’activitats adequades per a nens i nenes que es vulguin iniciar en l’esport i aprendre a llegir mapes. Els entrenaments es dissenyaran tenint en compte els diferents nivells de tots els petits esportistes.


Per a més informació, podeu consultar el web del Club Orientació Berguedà (COB) i el de l’assosicació esportiva Mountain Runners del Berguedà. Per a fer les inscripcions o resoldre dubtes, podeu adreçar-vos al local dels Mountain Runners o trucar al 938 213 747.
 

 

Participació