«20 excursions a prop del mar», itineraris per tota la costa catalana

per Redacció, 22 de juny de 2017 a les 11:48 |
Just acaba de sortir publicat per Cossetània.
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de juny de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els 20 itineraris que trobareu en aquesta guia, publicada per Cossetània a la col·lecció Azimut, pretenen unir els mons de la platja i de la muntanya de manera natural, original i simple. Hi ha rutes per indrets de la Costa Brava, de les comarques del Barcelonès, el Maresme i el Garraf, i de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

En totes aquestes rutes, podreu sortir de la platja i cercar l’ascens a les serres o cims més prominents del front litoral català i tornar novament a la costa, tot alimentant així les sensacions contraposades de tocar el mar i acaronar el cel. En les rutes, s’hi detalla la distància recorreguda, el desnivell, la dificultat i la durada aproximada, a més a més de la descripció de les diferents zones que anireu trepitjant.


L'autor: Sergio Fernández Bertolín

Nascut el 1982, ha viscut sempre a la Llagosta. De ben menut començà a descobrir la muntanya a l’esplai de la seva parròquia local, el Racó d’Esplai Sant Josep. Va ser el 1998, amb una ascensió estival a l’Aneto, quan la muntanya el va acabar d’atrapar. Des d’aleshores, el seu interès creixent l’ha portat a ascendir tresmils pirinencs a l’estiu i a col·leccionar 100 cims tot coneixent i descobrint el territori català. És membre del Centre Excursionista Santa Perpètua (CESP). El 2011 va iniciar, juntament amb el seu germà, la web d’excursionisme, Xiruca.com, on comparteix bona part de la seva activitat muntanyenca.


Si voleu fer un tast d'aquesta guia us en podeu descarregar un tast des d'aquest vincle.

 

Participació