ciclisme

La ruta pirinenca de les Tres Nacions reuneix a la Cerdanya 800 ciclistes

El Club Ciclista Poliesportiu Puigcerdà ha aconseguit un ampli suport social i esportiu amb la implicació nombrosos voluntaris i de les Federacions Catalana i Andorrana de Ciclisme

per Redacció, Puigcerdà | 19 de juny de 2017 a les 12:12 |
La sortida del Tres Nacions va aplegar gairebé 800 participants. | Marxa Tres Nacions.
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de juny de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Amb gairebé 800 inscrits, una de les participacions més altes de les 38 edicions, juntament amb els acompanyants, la Marxa Cicloturista Ruta Pirinenca de les Tres Nacions (Catalunya, Andorra, França), consolida un gran cap de setmana ple de visitants a Puigcerdà per gaudir d’aquesta festa del ciclisme.

A les vuit del matí, l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, tallava la cinta de sortida juntament amb la regidora d’esports Sra. Mar Quera, el representant per Girona de la Federació Catalana de Ciclisme, el Sr. Francesc Moradell i del president del Club Poliesportiu Puigcerdà, Sr. Joan Barnola.


Els petards tradicionals, des de dalt del campanar i el repicó de campanes anunciaven la sortida i els ciclistes tenien per davant 140 km que han estat superats entre 4 i 8 hores per un circuit dels més atractius i especials del Pirineu: les valls de la Cerdanya i Alt Urgell, Andorra amb el mític port d'Envalira (2400 m), França amb el coll de Puymorens i la vall del riu Querol.

L’arribada de la marxa estava situada en el complex esportiu del Club Poliesportiu Puigcerdà, ple de nombrosos afeccionats i familiars que esperaven l’arribada dels participants i on també hi han assistit per fer el lliurament de premis l’alcalde de Puigcerdà. Albert Piñeira, regidors i membres de la secció de ciclisme.

 

Les guanyadores en la modalitat femenina, amb l'alcalde de Puigcerdà. Foto: Marxa Tres Nacions.


En l’aspecte de l’esforç, els participants han demostrat un gran nivell de preparació esportiva i els primers en arribar ho han fet en menys de 4 hores: David Fernandez (Agrupació Ciclista Andorra), Jordan Cardenas (Penya Ciclista Montsià) i Albert Rifà (Fanàtik Vic Club).


En noies ho feien per aquest ordre, Valentine Segrestan (Calvisson VTT), Lorena Ledesma i Eveline Chovin ( Agrupació Ciclista Andorra).

El Club ACA, Agrupació Ciclista Andorrana, amb més de 40 ciclistes ha estat premiat com a club amb més participants.

Com és habitual , el Club Ciclista Poliesportiu Puigcerdà ha aconseguit un ampli suport social i esportiu amb la implicació nombrosos voluntaris i de les Federacions Catalana i Andorrana de Ciclisme.

Molt important la col·laboració del Servei Català de Trànsit, l’Agència Andorrana de Mobilitat, Protecció Civil de Puigcerdà, Fundació Hospital de Puigcerdà, el suport de l'Ajuntament de Puigcerdà, els Ajuntaments de la Cerdanya i de les Parròquies Andorranes.

Destacable també el suport de les institucions dels governs Català, d’Andorra i de França i de les duanes espanyola, andorrana i francesa per la seva contribució en el bon desenvolupament de la Marxa Cicloturista “Ruta Pirinenca de les 3 Nacions”.

En l’apartat de marques Coca-Cola, la Caixa, Carrefour Puigcerdà i Campus Cerdanya han contribuït com a patrocinadors a arrodonir l’èxit d’una marxa amb el segell de trenta vuit edicions.
 

Els guanyadores en la modalitat masculina. Foto: Marxa Tres Nacions.

 

Participació