rutes

El Centre Excursionista del Solsonès recupera el GR 3 de Solsona a Cardona

El camí s'havia perdut a causa del poc manteniment

per Centre Excursionista del Solsonès , Solsonès, 22 d'abril de 2017 a les 19:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 d'abril de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Recuperació del camí


Un grup de voluntaris del Centre Excursionista del Solsonès ha recuperat el tram del GR de Solsona a Cardona. Recentment, l’entitat solsonina es va fer càrrec del manteniment d’aquest tram que es trobava molt perdut. A més de la senyalització deficient, la retirada del pont de la gravera de Cardona feia inviable el camí.


Les feines han consistit en repintar els  23 km del traçat, desbrossar i retirar alguns arbres caiguts i sobretot redissenyar el tram que va de Canet al pont de Buida-sacs que abans baixava per la dreta del Cardener i ara travessa el riu pel pont de Canet i continua per l’esquerra del riu.

El GR 3 és un camí de Gran Recorregut conegut com a Sender Central de Catalunya que transcorre per algunes comarques interiors del Principat i uneix ciutats com Lleida, Tremp, Seu d’Urgell, Manresa, Solsona, Ponts, Tàrrega o Sant Joan de les Abadesses, entre moltes d’altres.

Treballs de recuperació del camí


Les feines de recuperació van cloure el passat vint d’abril amb el trasllat al pont de Canet del cartell indicador que hi havia sobre la gravera. Aprofitem per agrair al Joan de Flotats l’ajuda, ja que amb l’excavadora ens va fer i  facilitar molt la feina.

 

Participació