Una macro jornada lúdica i esportiva centrarà el Dia Mundial de l'Activitat Física

Els protagonistes de la celebració d’aquesta macro jornada seran 1.200 alumnes urgellencs

per Redacció, 5 d'abril de 2017 a les 17:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 d'abril de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una macro jornada lúdica i esportiva al Rafting Parc, al Parc Olímpic del Segre, serà l'acte central de la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física (DMAF), que comptarà amb la participació de 1.300 persones, conjuntament amb membres del Govern, com ara el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras; el secretari de Salut Pública, Dr. Joan Guix, i l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla. Una activitat impulsada per la Generalitat, a través del programa PAFES i l’activitat central serà organitzada per l’Ajuntament de la capital de l’Alt Urgell.

Els protagonistes de la celebració d’aquesta macro jornada seran 1.200 alumnes urgellencs de P5, primària i primer i segon d'ESO de tots els centres educatius de la capital alturgellenca, així com prop d’un centenar de persones majors de 60 anys que, al llarg de dues hores, podran participar en les 18 activitats físiques organitzades pel Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell amb el suport d’un centenar de joves voluntaris.

 
Les activitats s’iniciaran a tres quarts de deu del matí al Prat del Dot, on es donaran cita tots els participants, voluntaris i autoritats presents per inaugurar l’acte central. Seguidament es farà una foto família de tots els assistents i tindrà lloc una coreografia conjunta, que ballaran la cançó del club Super 3 “'M'agrada l'esport”'. 


A partir de dos quarts d’onze i fins a dos quarts d’una, joves i adults practicaran algunes de les 18 activitats físiques preparades per a l’ocasió. Entre aquestes, atletisme, zumba, body combat, orientació, piragüisme, escalada, slackline, bitlles catalanes, petanca, tir amb arc, malabars, coordinació, acrosport, freestyle, karate, hip hop, bàdminton i golf.
 

El Dia Mundial de l’Activitat Física se celebra des del 2002 a tot el món. 

 

Participació