Entreguen els premis del circuit de running Trailseries Costa Daurada

Més de 1.700 corredors participen en el total de les curses

per Redacció , 26 de gener de 2017 a les 11:37 |
Entrega dels premis del circuit de running Trailseries Costa Daurada 2016 | Trailseries Costa Daurada
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de gener de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'hotel Atenea de Vila-seca (el Tarragonès) va acollir el passat 20 de gener l'entrega de premis del circuit de running Trailseries Costa Daurada 2016. Una competició que va guanyar Jesús Sánchez (Blue Line Evasion Running) i Eugenia Munte, del mateix club, seguits per Salomó Guinovart (Runnbikes), Edurne Zazpe (independent), Manuel Guijarro (C.E. Mountain Trail Vila-seca) i Eva Maria Taopia (C.E. Trail Tarraco). 

Aquesta competició consistent en un circuit de 21 quilòmetres es va acompanyar per una altra de més curta, de 10 quilòmetres, que van guanyar Salvador Martí (Borges Trail-AAEET Valls) i Neus Gil (Corredorsvalls.cat), mentre que en la categoria de caminadors, els líders van ser Josep Maria Farnós i Montserrat Gonzàlez, els únics que van superar la puntuació mínima. Per finalitzar, l'equip guanyador del circuit va ser el C.E. TrailTarraco. 


Entre les set curses del circuit van participar-hi 1.700 corredors, amb una mitjana de 238 corredors per cursa, així com més de 100 equips. De cara al 2017 es realitzaran cinc de les set curses i es promocionaran de forma individual, mentre que el circuit farà un parèntesi temporal. La primera cursa serà el 29 d'abril a Prades amb la VI edició de la Ultra Trail Muntanyes Costa Daurada amb distàncies de 90kms, 72kms, 46kms, 21kms i 10kms per runners i caminadors. I la segona cursa serà el 21 de maig amb el II TrailSeries El Catllar, amb 21kms, 11kms runners i 10kms caminadors.

 

Participació