curses de muntanya

La Marató de la Transvulcania 2017 cobreix les 800 places a quatre mesos per la cursa

S'obre una llista d'espera per a l'Ultra i la Marató per als corredors que no s'hi hagin pogut inscriure

per Redacció , 11 de gener de 2017 a les 11:22 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de gener de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Marató de la Transvulcania Foto: Transvulcania


La Marató de 45 quilòmetres de la Transvulcania ha arribat al màxim d’inscrits, a quatre mesos vista de la seva celebració. Així ho han informat els organitzadors de la cursa, que aquest desembre van posar a disposició les últimes 200 places, que s’han cobert en menys d’un mes. 


A la seva pàgina web, doncs, la prova compta, des d’aquest dimarts, amb una llista d’espera per a l’Ultra i la Marató, les dues modalitats que ja estan al màxim, i aquest dimecres es té previst fer pública una relació d’inscrits oficials, perquè es notifiqui qualsevol reclamació a través dels canals habituals de comunicació. En el cas que es vulgui inscriure algun corredor a la llista d’espera, s’haurà d’acreditar una competició qualificativa exigida que, en el cas de l’Ultramarató serà de 40 quilòmetres com a mínim, i en el cas de la Marató, de 20 quilòmetres com a mínim, en els 18 mesos anteriors a la celebració. 

La consellera d’Esports, Joventut del Cabildo de La Palma, Ascensión Rodríguez, ha volgut agrair la “confiança” dels esportistes que trien La Palma i Transvulcania com a “cita obligada en els seus calendaris esportius”, i ha afirmat que el seu propòsit és “seguir millorant”. 


Respecte d’aquesta cursa, encara queden dorsals disponibles per a la Mitja Marató de 24,28 quilòmetres de distància, per la Kilòmetre Vertical, que recorrerà 7,6 quilòmetres. 

 

Participació