La Cursa d'Orientació de Sant Cugat compleix 10 anys col·laborant amb La Marató

El passat diumenge dia 11 de desembre es van disputar dos rogaines, de 2h i de 4h |Més de 200 persones hi van prendre part

per Xevi Pujol , 14 de desembre de 2016 a les 15:55 |
Participants del rogaine consultant un mapa | Josep Maria Montaner
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de desembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El passat dissabte 11 de desembre es va disputar a Sant Cugat del Vallès la X Cursa d’Orientació amb La Marató de TV3 – XXVII Cursa de Sant Cugat del Vallès – I Trofeu Ramon Casal i Albareda. Aquest, era un esdeveniment solidari que complia ja 10 anys col•laborant amb l’espai solidari de TV3. Durant aquests deu anys, l’iniciativa ja ha recaptat més de 20.000 euros per a aquesta iniciativa.
 

Alguns dels participants a Sant Cugat. Foto: Josep Maria Montaner


Enguany, es van apuntar a fer la cursa més de 200 persones. Aquestes, es van dividir en dues proves de rogaine, de 2 i de 4 hores respectivament. L’esdeveniment, organitzat per SenglarOrientació Sant Cugat, tenia el centre neuràlgic al Parc de la Pollancreda. Des d’allà, a partir de les 10h del matí, van començar les curses d’orientació.
 

Participants al rogaine. Foto: Josep Maria Montaner


En la prova de quatre hores, el vencedor absolut va ser Riivo Roose, que va fer un temps de 3 hores, 4 minuts i 11 segons. En segona posició va quedar la parella formada per Jaroslav Najman i Sergi Rodríguez Cuscó, que feien un temps de 3 hores, 4 minuts i 25 segons. El tercer calaix del podi va ser per a Francesc Ferrer, que aconseguia acabar en 3 hores, 16 minuts i 23 segons. Els tres ocupants del podi van fer un total de 152 punts.
 

Un dels participants amb una fita. Foto: Josep Maria Montaner


Pel que fa al rogaine de dues hores, el primer classificat va ser Xavi Fermoso, que va fer un total de 98 punts i 1:50:07 de temps. El va segur David Veleda Díaz, amb 92 punts i 1:57:11. La tercera posició va ser per a Roger Solà, Thomas Isbary i Miguel García, que feien també 92 punts però 1:58:06 de temps.
 

Els entorns de la localitat van acollir el rogaine. Foto: Josep Maria Montaner

 

Cursa d'Orientació per la Marató de Sant Cugat. Foto: Josep Maria Montaner

 

Participació