Més de 200 inscrits a la Cursa d'Orientació per la Marató de Sant Cugat del Vallès

La prova celebra la seva desena edició col•laborant amb l’espai solidari de TV3 |Aquest diumenge 11 de desembre es disputaran dos Rogaines, de 2h i de 4h

per NacióMuntanya , 10 de desembre de 2016 a les 11:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de desembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest proper dissabte 11 de desembre es disputa a Sant Cugat del Vallès la X Cursa d’Orientació amb La Marató de TV3 – XXVII Cursa de Sant Cugat del Vallès – I Trofeu Ramon Casal i Albareda. Es tracta d’un esdeveniment que, en 10 anys, ha aportat més de 20.000 euros a l’espai solidari de TV3 i que enguany compta ja amb més de 200 inscrits.

La cursa és organitzada per SenglarOrientació Sant Cugat, amb la col•laboració de l’Ajuntament de la localitat vallesana, la Creu Roja, Protecció Civil, Peusek, Refreskat, Font Vella i Kardia. El centre neuràlgic de la competició serà el Parc de la Pollancreda, on a les 8h del matí ja es podrà recollir els dorsals. a les 10h, sortida del Rogaine, que es dividirà en dues curses de 4 hores i 2 hores. A partir de les 10:15h, també sortiran els participants de les categories Encintat, Cadires de Rodes, Especials Olimpics i micrOrientació. Per tant, serà un esdeveniment on els participants poden ser de múltiples edats i condicions.


A la cursa absoluta de 4 hores, el màxim serà de 20 fites i, evidentment, de 4 hores per completar-la. Mentre que la prova que té 2 hores per ser completada és una cursa més popular, familiar i per a joves, i tindrà també un màxim de 20 fites.

NacióMuntanya farà una galeria de fotografies de l’esdeveniment solidari.

 

Cartell de la cursa. Foto: SenglarO.cat

 

Participació