La FEEC publica el calendari de curses d’esquí de muntanya 2016-2017

Totes les proves que formen part de les competicions de la Federació ja es troben a la seva web

per NacióMuntanya , 8 de novembre de 2016 a les 18:33 |
Esquí de Muntanya | Josep Maria Montaner
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de novembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha presentat recentment el calendari de curses d’Esquí de Muntanya de la temporada 2016-2017. Ho ha fet a través de les seves xarxes socials i des del seu web es poden consultar totes les proves que formen part de les diferents competicions d’aquesta federació. Un cop allà, mitjançant els enllaços, es pot accedir a totes les pàgines d’Internet dels esdeveniments. 

La FEEC organitza enguany diferents competicions. Primerament, es disputarà la 33ª Copa FEEC-Ferrino per equips, entre el 12 de febrer i el 8 d’abril, que estarà formada per quatre curses com són la Traça Muga (12 de febrer), la 53ª Cursa UEC “Bassiero” (19 de març), la 18ª PocaTraça-Memorial Esteve Soler (26 de març), i el 59è Ral•li d’Esquí de Muntanya del CEC (8 d’abril). 


La Copa Catalana de Curses Verticals (FGC Mountain Series 6.0) tindrà tres curses durant el mes de desembre. El dia 3 es correrà la Crono Vallter Territori d’Isards, el dia 8 a 11ª Crononiu i l’últim dia de l’any la 4ª CronoNúria-Memorial Ramon Casadevall.

Pel que fa als campionats de Catalunya, aquests es concreten en tres proves. El Campionat de Catalunya d’Esquí de Muntanya Individual serà el dia 8 de gener a la cursa Traça Catalana; el Campionat per Equips es disputarà en el marc de la 18ª Pocatraça el 26 de març; i el de Curses Verticals serà la 11ª Crononiu del 8 de desembre.


A banda de tot això, també figuren al calendari 9 curses que formaran l’Open d’Esquí de Muntanya 2016-2017, entre el 10 de desembre i el 9 d’abril. Per acabar, la FEEC també presenta tres curses populars entre el 7 de gener i el 22 d’abril. Per tant, durant la setmana en la qual la neu ha tornat a les cotes més altes del Pirineu, podem albirar ja una nova temporada d’esports d’hivern que arriba ben carregada en el camp de l’esquí de muntanya català.

Calendari de la temporada d'esquí de muntanya de la FEEC 2016-2017. Foto: FEEC

 

Participació