Sortegem un dorsal per la 17ª edició de la TAGA240evo

La prova es disputarà a Sant Joan de les Abadesses el 18 de setembre

per NacióMuntanya , 7 de setembre de 2016 a les 20:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de setembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


El proper dia 18 de setembre arriba a la localitat de Sant Joan de les Abadesses la 17ª edició de la TAGA2040evo, una prova organitzada per la UE Sant Joan de les Abadesses i que serà la terecera puntuable per la Copa Catalana de Curses per Muntanya de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). La cursa té les categories absolut, júnior i cadet i passa per la zona dels voltants de la muntanya del Taga, al Ripollès. NacióMuntanya sorteja un dorsal per poder participar de manera gratuïta a aquest esdeveniment, i es pot participar omplint el següent formulari:
Normes del concurs
 

- Per participar al sorteig d'un dorsal a la TagaEVO2040 cal inscriure el nom i cognoms, correu electrònic i telèfon al formulari superior.
 

- Cada participant optarà només una vegada a la inscripció sortejada.
 
- El termini per participar al sorteig es tancarà el dia 12 de setembre a les 20:00h
 
- Un cop fet el sorteig, NacióMuntanya contactarà per telèfon el guanyador. Si a la segona trucada no es respon, es perdrà el dret a gaudir de la inscripció i es contactarà amb d'altres participants.
 
- El nom del guanyador o guanyadora definitiu es farà públic el 13 de setembre.

- El guanyador/a haurà de facilitar el seu DNI i se li comunicarà com ha de formalitzar la inscripció.
 
- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu naciomuntanya@naciodigital.cat.
 
- Mitjançant la participació al sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí de NacióMuntanya. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.

 

Participació