La 22ª Cursa de Fons del Margalló es celebra el 2 d'octubre a Olivella

Dos recorreguts, una caminada i curses infantils protagonitzaran la jornada

per NacióMuntanya, 31 d'agost de 2016 a les 18:04 |
Sortida de la Cursa de Fons del Margalló del 2015 | Maria Teresa Lopez/Cursa de Fons del Margalló
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 d'agost de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El proper diumenge 2 d'octubre se'n prepara una de grossa al municipi d'Olivella, al Garraf, amb la celebració de la 22ª Cursa de Fons del Margalló. La sortida dels recorreguts de la mateixa serà a la Plaça Catalunya i l'arribada al Camp de Futbol, a Mas Milà, ja que s'han volgut donar més comoditats i serveis com ara guarda-roba, dutxes o carpes als participants.

La jornada començarà amb una caminada de 14 quilòmetres i 250 metres de desnivell positiu que compartirà recorregut amb la cursa curta i s'iniciarà a les 8h del matí. A les 8:30h, es donarà el tret de sortida de la cursa de 30 quilòmetres (amb 850 metres de desnivell positiu) que comptarà enguany amb 5 avituallaments. A les 9h, sortida de la cursa de 14 quilòmetres, que tindrà 2 avituallaments.


Pels voltants del camp de futbol, es duran a terme diferents curses infantils per franges d'edat un cop les dues distàncies dels adults estiguin en marxa. Les inscripcions es realitzaran presencialment a la mateixa zona esportiva. Per l'entorn de l'arribada hi haurà carpes amb exposició i venda de material de trail, massatges, i entrepans i begudes per a tothom.

 

Participació