LLIBRES Nou fullet de l’itinerari «Camins de Verdaguer» a l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona

per NacióMuntanya , 11 d'agost de 2016 a les 11:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 d'agost de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, pertanyent a la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, ha editat un nou fulet explicatiu de l’itinerari “Camins de Verdaguer”, el qual recorre espais dels primers anys de la vida del poeta Jacint Verdaguer. Aquesta proposta que combina el patrimoni natural amb el literari, ja té doncs un espai amb tota la informació, que es pot descarregar en PDF.

En el fullet es pot trobar la informació sobre com accedir al punt d’inici de l’itinerari, les característiques de la ruta (distància, desnivells, durada o senyalització) i les recomanacions imprescindibles per tal de gaudir de la zona amb tota seguretat, comoditat i respecte per l’entorn. Fins i tot conté un petit mapa del recorregut, que comença i acaba a la població de Folgueroles, passant per punts com Sant Llorenç del Munt, el Salt de la Minyona o Tavèrnoles.

 

Nou fullet de l'itinerari. Foto: Espai Natural de les Guilleries-Savassona

 

Participació