L'Isard Atac BTT, la prova en bicicleta més alta dels Pirineus

El 3 de setembre arriba l’esdeveniment, de la mà de l’Ski Club Camprodon |La sortida serà a Vallter 2000 i s'arribarà a Camprodon

per NacióMuntanya, 6 d'agost de 2016 a les 10:35 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 d'agost de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L’Ski Club Camprodon, juntament amb SportEvents360 i l’organització de la “Territori d’Isards”, organitza el 3 de setembre l’Isard Atac BTT, la qual han denominat com la prova d’aquesta modalitat més alta dels Pirineus. Enguany, s’han buscat els indrets i paisatges més espectaculars de la zona, amb un 90% de l’itinerari inèdit, per fer una prova transfronterera entre la Vall de Camprodon i el Vallespir. La sortida serà a l’estació de Vallter 2000 i es travessaran molts paratges per sobre dels 2.400m.


El recorregut de la prova passa pel Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, així com per tres reserves franceses: Mantet, PY i Prats de Molló La Preste. En total, uns 75 quilòmetres en BTT, amb un 64% de corriols i un 33% de pista, que tindran un desnivell positiu de 2.361 metres i un de negatiu de 3.835 metres. La sortida es farà a Vallter 2000, s’anirà fins a Prats de Molló i s’acabarà a Camprodon. 

 

Participació