VÍDEO Alex Megos, el primer no britànic en escalar Hubble

Aquesta ruta només s'ha aconseguit completar cinc ocasions en 26 anys

per Redacció , 29 de juliol de 2016 a les 17:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de juliol de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


El jove escalador Alex Megos té una gran capacitat per desafiar la gravetat. Megos va anar a Regne Unit, per escalar Hubble, una de les parets més difícils del món. Aquesta fita que s’inclou dins la tercera part de la sèrie Alex Megos Formula, que va convertir l’escalador alemany en la primera persona no britànica a completar Hubble. 


Hubble és una ruta classificada com a 8c+ (graus d'inclinació d'una paret) que s’ha convertit en un mite. En els últims 26 anys, només s’ha aconseguit coronar aquest ascens en cinc ocasions. 

Ben Moon i Jerry Moffat, que viuen a la zona, van ser els primers a conquerir Hubble. Per aquest motiu, Megos es va reunir amb ells per poder-se entrenar i per preparar-se al màxim per poder superar el “mite”. 


Des d’un primer moment, l’escalador alemany va mostrar un gran respecte pels seus mestres. Megos va realitzar una ascensió perfecte a Hubble. Tal com explica ell mateix a Red Bull, es va sentir “impressionat” encara que sabia que “podia escalar un 8c+”.

 

Participació