Una fotografia de NacióMuntanya, accèssit al concurs Foto Nikon 2015

El fotògraf Josep Maria Montaner arriba a la fase final del certamen |La fotografia la va realitzar a la Cursa de Font Blanca, a Andorra

per NacióMuntanya , 13 de juliol de 2016 a les 20:03 |
La instantània de Montaner s'ha publicat en un llibre | Josep Maria Montaner
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juliol de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una fotografia de NacióMuntanya ha rebut un accèssit al prestigiós concurs Foto Nikon 2015. Es tracta d’una instantània de Josep Maria Montaner, fotògraf del mitjà, que es va realitzar durant la cursa vertical d’esquí de muntanya de Font Blanca 2015, a Andorra, en la disputa de la Copa del Món de la modalitat. En aquest concurs s’hi van presentar més de 1.300 fotografies de més de 400 autors, i la de Montaner va arribar a la fase final situant-se entre els 72 accèssits dels quals consta el concurs.

Un prestigiós jurat amb especialistes de la fotografia és el que decideix quines són les millors instantànies de les que es presenten en aquest concurs només apte per a professionals del sector. Hi ha quatre primers premis: Naturalesa, Gent i Societat, Premsa i Esports, i és en aquesta última categoria en la qual s’hi va presentar la imatge de Montaner. A més, el certamen també premiava a 72 fotografies amb un accèssit, i aquest és el reconeixement que ha rebut l’obra del nostre fotoperiodista. El premi que ha rebut consta de 400€ i l’adquisició de material Nikon, a més de la publicació de la fotografia en un llibre de Nikon.

 

La fotografia que ha estat premiada amb un dels 72 accèssits. Foto: Josep Maria Montaner


Nació Digital fa una gran aposta per apropar l’actualitat de molts àmbits del nostre territori mitjançant la fotografia. Diferents professionals del sector treballen perquè el mitjà pugui oferir als seus lectors una àmplia selecció d’imatges. Això es pot comprovar en el portal NacióFotos, en el qual s’hi poden trobar més de 500.000 imatges, amb un arxiu que es remunta uns 40 anys enrere. En el cas de NacióMuntanya, la publicació de galeries d’imatges dels esdeveniments esportius que es celebren en l’entorn natural del nostre territori és una prioritat i una de les seccions més esperades de la publicació online. 

 

Participació