VÍDEO Escalada d’infart amb l’aigua com a xarxa de seguretat

Una de les estrelles d'aquesta disciplina esportiva, Chris Sharma, assegura que “pujar una paret sense cordes et dóna una increïble sensació de llibertat”

per Redacció , 30 de maig de 2016 a les 17:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de maig de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Practicar escalada lliure, sense cordes, arnès, mosquetons i la resta de material de seguretat per protegir als esportistes en cas de caiguda és una activitat molt perillosa, i l'escalador Alex Honnold n'és un dels referents. Ara bé, molts dels qui volen posar en pràctica aquesta disciplina ho fan en parets que es troben damunt d'un llac o damunt del mar. La qüestió és dur a terme escalada lliure amb l'aigua com a xarxa de seguretat.


Chris Sharma és una de les estrelles d'aquesta variant esportiva que molts anomenen Psicobloc. "Per mi no hi ha una manera més agradable d'escalar. Pujar sense cordes et dóna una increïble sensació de llibertat, però si caus, et mates", ha explicat Sharma a Red Bull, i ha afegit que d'aquesta forma "pots tenir el mateix grau de llibertat i, al mateix temps intentar coses al límit", ja que escalar d'aquesta manera és, per Sharma, "la forma més pura" d'aquest esport.

 

Participació