VÍDEO La Marxa Som: Gran caminada popular per un nou país

per NacióMuntanya , 23 d'abril de 2016 a les 10:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La Marxa Som és una caminada popular que recorrerà a peu totes les comarques de Catalunya, seguint l’itinerari d’El Camí, una ruta de senderisme cultural per les terres de parla catalana. L’organització de la marxa proposa recórrer el país físicament i “cap a la llibertat i plenitud de manera simbòlica.” Aquest projecte s’acostarà al territori poble a poble i plaça a plaça, plantejant-hi diàlegs sobre “com bastir conjuntament un país millor fonamentat en una democràcia participativa.” Es tracta d’una iniciativa no partidista, sinó més aviat de caràcter cívic, on tothom hi és convidat.


Serà més que una caminada, ja que es tracta de tot un instrument de democràcia participiativa que es posarà al servei de les persones, entitats i moviments socials per tal d'obrir un nou espai d'implicació en el procés que s'està vivint a Catalunya.

El repte de cobrir tot Catalunya es resoldrà amb 4 itineraris diferenciats que confluiran a Montserrat el dia 31 de juliol. Hi haurà, doncs, 4 columnes diferents per escollir. La Columna de Llevant es farà del 12 de juny fins al 31 de juliol, la Columna de Ponent començarà el 22 de juny, la Columna Sud s’iniciarà el 24 de juny i la Columna Metropolitana el dia 23 de juny.


Mapa en jpg de La Marxa Som

 

Participació