La Swimrun Costa Brava del 17 d’abril arriba als 200 inscrits

Aquest cap de setmana Platja d’Aro acollirà aquest esport provinent dels països nòrdics

per NacióMuntanya , 12 d'abril de 2016 a les 20:06 |
Molts participants dels països nòrdics estaran presents a la Swimrun Costa Brava | Besttrail
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El cap de setmana del 16 i el 17 d’abril la Swimrun Costa Brava s’estrena amb el seu centre neuràlgic a Platja d’Aro. La prova, organitzada per Besttrail, és una proposta innovadora que combina trams de córrer i trams de nedar en aigües obertes. Es tracta de tot un repte esportiu que pretén donar a conèixer aquest esport en el territori litoral català.
 

Aquesta cursa ha estat escollida com a prova classificatòria per la ÖtillÖ, la competició més extrema d’aquest esport, que va néixer a Suècia ara fa 10 anys. Aquest fet ha provocat una enorme presència d’equips vinguts des de països nòrdics, fent que els inscrits ara mateix arribin fins als 200 participants.

El dissabte tindrà lloc la fira del corredor, on tant els participants com els seus acompanyants podran passejar-hi i recollir el dorsal per la prova de diumenge. Seguidament, hi haurà una xerrada tècnica per poder conèixer millor els detalls del recorregut.

 

La Swimrun Costa Brava 2016 combina córrer i nedar per aigües obertes. Foto: Besttrail


La Swimrun Costa Brava ofereix tres modalitats de circuit: la Marathon, amb un total de 42 km, l’Sprint, de 22 km i la Short, de 12 km, que dóna la possibilitat d’iniciar-se en aquest esport. Tots tres recorreguts tenen sortida en diferents punts (Begur, Calella de Palafrugell i la Cala Fosca de Palamós), però comparteixen l’arribada: Platja d’Aro.


NacióMuntanya oferirà una galeria de fotografies d’aquesta nova competició que aterra aquest any a Catalunya.

 

Participació