Es crea la Lliga Firehawk de Curses de Muntanya

La Hivernal de Campdevànol, la Vall de Ribes XS, la Batega al Bac-Campelles i la Rialp-Maxicots formaran part d'aquesta Lliga

per NacióMuntanya , 9 de febrer de 2016 a les 19:50 |
La lliga s'estrenarà el cap de setmana del 20 i 21 de febrer amb la Hivernal de Campdevànol | Josep Maria Montaner
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Lliga Firehawk de Curses de Muntanya (LFCM) és un projecte de lliga de curses per muntanya d'indole regional que neix sota la iniciativa de la marca Firehawk amb l'objectiu de dotar a les curses seleccionades de més qualitat, més impuls mediàtic i més ajuda economico-organitzativa.

La LFCM es dividirà en tres mini lligues (LFCM Pirineus, LFCM Madrid, LFCM Terres de l'Ebre) en què cadascuna d'elles constarà de 4-5 curses seleccionades prèviament basant-nos en els principis de qualitat exigits per la marca. Els participants puntuaran a la lliga segons la seva classificació en cadascuna de les curses de cada mini lliga i finalment els classificats seran convidats a participar a la final de l'LFCM (Batega al bac 2017) on rebran només per participar un detall commemoratiu i a la vegada, els 3 primers masculins i femenins seran dotats d'un premi econòmic a més dels regals o descomptes que puguin aportar els Sponsors de la lliga.

 

El projecte pretén dotar les curses de més qualitat, més impuls mediàtic i més ajuda economico-organitzatiu Foto: Firehawk


Inclou 3 mini-lligues

Lliga Pirineus
- Hivernal de Campdevànol

- Vall de Ribes XS
- Batega al Bac-Campelles
- Rialp-Maxicots

Lliga Madrid
- Campeonato de Madrid 1a prueba Pedrezuela Trail
- Campeonato de Madrid Km Vertical La Najarra - Miraflores de la Sierra
- V San Silvestre Trail Pedrezuela

Lliga Terres de l'Ebre (Properament)

Premis

Premis garantits per tots els classificats a cada una de les Lligues, que assisteixi a la Final LFCM: Una equipació de trail running composta de samarreta i pantalons, gentilesa Firehawk i un Trofeu commemoratiu.

Premis pels guanyadors de la Final LFCM: Premi final en metàl•lic per al 1r, 2n i 3r classificat masculí i femení de la final celebrada a la batega al bac 2017.
Primer classificat 1.000 € (500 € masculí – 500 € femení)
Segon classificat 500 € (250 € masculí – 250 € femení)
Tercer classificat 250 € (125 € masculí – 125 € femení)

Per més informació: www.firehawkwear.com

 

Arxivat a:
Curses, Lliga Firehawk
Participació