Arriba la Llanera Trail, primera Marató de Muntanya de Sabadell

Sis cents participants prendran part d’aquesta cursa que tindrà com a punt de sortida i arribada el centre de la ciutat

per NacióMuntanya , 22 de gener de 2016 a les 20:56 |
Ametllers florits | Josep Maria Montaner
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de gener de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Sabadell acollirà el diumenge 24 de gener la primera edició de La Llanera Trail. Ho farà a través de la nova secció de curses de muntanya de la UES, organitzadora de la prova. Per garantir la seguretat dels participants, el debut de la prova, s’ha ajornat un any després de les destrosses naturals sofertes per les ventades al rodal de Sabadell, Sentmenat i Castellar del Vallès.

NacióMuntanya ha fet el recorregut de La Llanera de Sabadell.

 

Paisatge de La Llanera, i al fons La Mola Foto: Josep M Montaner


La prova comptarà amb una marató i una cursa de 21 quilòmetres. El mateix 24 de gener la cursa arrencarà a les 9h del matí a la plaça Doctor Robert, on finalitzarà, després d’un traçat per un rodal que malauradament ha perdut bellesa en un any. La plaça del Doctor Robert serà però una festa tot el dia. Mentre la cursa tingui lloc, a plaça hi actuaran els Saballuts i els Diables i els Trabucaires de la Creu Alta. A més es col·labora amb el Rebost Solidari de Sabadell a la mateixa carpa de plaça Doctor Robert i es demana al llarg de tot el dia un aliment molt necessitat com és la llet en pols de primera toma (de 0 a 6 mesos d'edat).

 

Participació