150 corredors van participar a la tercera Trail Nocturna Rosa del Nord

Sílvia Leal i Sílvia Zuñiga s'emporten la victòria en categoria femenina | La parella formada per Pere Aurell i Ragna Dabats guanyen en categoria mixta

per Mariona de Planell , 30 de novembre de 2015 a les 15:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de novembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Els corredors anaven equipats amb frontals Foto: Yago Raventós


El dissabte 28 de novembre va tenir lloc la tercera edició de la Trail Nocturna Rosa del Nord. La ruta segueix un itinerari de muntanya de 22,5 km i 1.600 mt de desnivell positiu que entra a Sant Julià de Lòria pel Mas d’Alins. Quasi 150 corredors van sortir des del municipi de Castellbó i Bellestar a les 18:00 hores. A diferència de edicions anteriors feia molt bona nit, amb lluna quasi plena i poc vent. Els participants rendien homenatge als fugitius que en defensa de les seves idees travessaren la frontera cap a Andorra durant els anys de la Guerra Civil espanyola en busca de la llibertat, així com de tots aquells que degut a la repressió nazi del sud de França durant la 2ª Guerra Mundial travessaren la frontera en sentit contrari.

 

Pere Aurell guanyador en categoria mixta Foto: Yago Raventós


Es pot participar en format de parella, que pot ser masculina, femenina o mixta. Els guanyadors de les tres categories van ser les parelles formades pels francesos Gregory Doucende i Nathan Jovet (Salomon France), la solsonina Silvia Leal (FEEC) i la urgellenca Silvia Zúñiga (FEEC), i en categoria mixta Ragna Debats i Pere Aurell de Matadepera.


Les classificacions complertes són a www.rosadelnord.org.
 

Imatge dels podis Foto: Yago Raventós

 

Participació