Anna Comet guanya la cinquena edició de l'Everest Trail Race

El ripollenc Roger Viñas aconsegueix la segona posició absoluta

per Mariona de Planell , 17 de novembre de 2015 a les 16:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de novembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Anna Comet ha guanyat dues edicions consecutives de l'Everest Trail Race Foto: Horacio Cabilla ETR


Anna Comet ha guanyat la cinquena edició de l'Everest Trail Race, en una prova en què ha hagut de recórrer un total de 160 quilòmetres i 30.000 metres de nivell acumulat. La catalana ha guanyat les sis etapes de la cursa, que s'han disputat a l'Himàlaia, i no ha donat cap opció a les seves rivals. La fita aconseguida per Anna Comet agafa un aire encara més transcendent si es té en compte que ha acabat en una magnífica quarta posició absoluta.

 

Roger Viñas ha quedat segon absolut de la dura prova Foto: Horacio Cabilla ETR


En la categoria masculina, el corredor de Ripoll Roger Viñas ha aconseguit una important segona posició quedant per darrere del nepalès Bhim B. Gurung.


Cursa de semi-autosuficiència

L'Everest Trail Race és una cursa per etapes, amb llibertat de ritme i d'autosuficiència pel que fa a material tècnic. Durant els sis dies que dura la prova, els corredors han de carregar el seu equip personal i el material obligatori, segons especifica el Reglament de la prova. La cursa es porta a terma a l'Himalaia de Nepal i específicament a la zona del Solukhumbu, entre els 2.000 i els 4.100 metres d'altitud. 

 

Anna Comet feliç vencedora de la cursa de l'Himalaia Foto: Horacio Cabilla ETR

 

Participació