Arrenca la quarta lliga nocturna "Cims de Girona"

La primera prova és aquest dijous amb la pujada a Sant Miquel i fregant els 200 corredors inscrits

per La Redacció , 11 de novembre de 2015 a les 16:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de novembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La lliga constarà de tres curses nocturnes Foto: Josep M Montaner


La quarta edició de la lligueta "Cims de Girona" arrenca el dijous 12 de novembre amb la pujada a Sant Miquel i fregant els 200 corredors inscrits. La lliga de cronoescalades a peu a muntanyes de l'entorn de la capital del Gironès inclou els Àngels i a Rocacorba, a més de Sant Miquel. Entre els participants destaquen corredors de muntanya com Toti Bes, Jaume Cornellà, David Coma, Aurelià Serra i Zoel Codolà, Àngela Castelló i Marta Morera. També han anunciat la seva presència a la competició diversos ciclistes professionals, entre els quals Chistian Meier de l’equip Orica Greenedge. L’any passat els vencedors van ser Jaume Cornellà i Eugènia Miró.


L'organització de la lligueta és del Club Trail Running Girona amb la col·laboració d’Esports Nabes i Klassmark Trail i el suport de Fisomèdic Girona, Sismic, la Fàbrica, Axxon, Opel i el Club Esquí Girona.

Les tres curses (sempre en dijous) seran:


12 de novembre de 2015 a les 20h: Sant Miquel. La sortida es farà a uns 400 metres del Restaurant el Cul del Món a les vuit del vespre. El recorregut és de 3,92 quilòmetres amb 445 m de desnivell positiu acumulat.

26 de novembre de 2015 a les 20h: Els Àngels. La sortida es farà a uns 400 metres del Restaurant el Cul del Món, a les vuit del vespre. El recorregut és de 7,16 quilòmetres amb 494 m de desnivell positiu acumulat.


10 de desembre de 2015 a les 20h: Rocacorba. La sortida es farà des de la roca que hi ha al camí d’Adri, a uns dos quilòmetres i mig del Pavelló poliesportiu de Canet d’Adri, a les vuit del vespre. El recorregut és de 5,17 quilòmetres amb 624 m de desnivell positiu acumulat. La mateixa nit hi haurà un sopar cloenda amb entrega de premis i sorteig de material a Canet d'Adri.

 

Participació