La Generalitat torna a promoure el programa "Esport Blanc Escolar"

El Departament d'Ensenyament vol seguir impulsant els esports d'hivern

per Mariona de Planell , 9 de novembre de 2015 a les 20:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de novembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El programa es durà a terme per segon any consecutiu a les comarques del Pirineu Foto: Josep M Montaner


El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, i la directora general d’Educació Infantil i Primària, Carme Ortoll, presentaran el dimecres 11 de novembre, a dos quarts d’una, la temporada 2015-16 del programa “Esport Blanc Escolar”, que es durà a terme per segon any consecutiu a les comarques del Pirineu.  


La presentació, que es celebrarà al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, comptarà també amb la presència d’Oscar Cruz, president de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH); Jaume Domingo, president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC), i Xavier Nolla, president de l’Associació Catalana d’Estacions d’Esquí i Activitats de Muntanya (ACEM).

Emmarcat en el Pla Estratègic d’Esports d’Hivern de Catalunya, el programa “Esport Blanc Escolar” té l’objectiu d'impulsar la iniciació i el coneixement dels esports d’hivern, en les seves diferents modalitats, en la població infantil, fent una atenció especial a les comarques pirinenques. L’altra finalitat és la d’educar mitjançant l’esport a respectar, gaudir, conviure, estimar i conèixer les nostres muntanyes amb la complicitat del professorat dels centres d’ensenyament i dels tècnics d’esport.

 

Participació