El Consell Català de l’Esport impulsa mesures per facilitar el Registre de Professionals

Posarà a l’abast la tramitació en línia a través del portal Tràmits Gencat i habilitarà Oficines territorials per absorbir la demanda de peticions

per Redacció, 17 de setembre de 2015 a les 12:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de setembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell Català de l’Esport (CCE) engegarà una campanya informativa els mesos d'octubre i novembre sobre el desplegament legal i les inscripcions del Registre Oficial de Professionals de l'Esport (ROPE). S’informarà als estudiants, titulats i resta de professionals sobre el procediment i calendari i les vies per tramitar-lo. El Consell Català ha avançat que la Generalitat posarà a l’abast, d’una banda, la tramitació en línia a través del portal Tràmits Gencat i, de l’altra, habilitarà les Oficines de Gestió Empresarial i les Representacions Territorials de l’Esport per absorbir la demanda de peticions.

Entre les modificacions més substancials de la Llei, cal destacar el reconeixement professional de formació i experiència no formal (dues temporades en actiu) de les diferents modalitats esportives i de la figura del socorrista aquàtic en piscines (també amb formació i experiència de dues temporades). El règim sancionador de la Llei es troba en suspens fins l'1 de gener del 2017 perquè els afectats s'hi puguin adaptar.

 

Participació